John Gozeling

Interieur

Inspirerende interieurbeplanting in IJmuiden en omgeving

Werken in een groene omgeving brengt sfeer en kleur binnen het bedrijf. Daarnaast heeft werken in een plantenrijke omgeving een positief effect op de productiviteit en gezondheid van uw werknemers. Hovenier John Gozeling V.O.F. heeft veel ervaring met het verzorgen van inrichtingsplannen voor binnentuinen. Hierdoor weten wij voor elke plek de juiste plant te vinden en kunnen wij het groen zorgvuldig implementeren in uw interieur.

Inspirerende interieurbeplanting in IJmuiden en omgeving

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van antwoord voorzien en komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

Go green met Hovenier John Gozeling V.O.F.

Planten worden tegenwoordig gezien als echte stijlitems. Ze werken luchtzuiverend en bieden, zelfs in een open kantoortuin, het gevoel van privacy. Het beplanten van het interieur is veel meer dan enkel een leuk plantje neerzetten op een bepaalde plaats. Door groen op een deskundige manier te verwerken in het interieur van uw bedrijfspand, kunt u een kantoor nieuw leven inblazen.

Go green met Hovenier John Gozeling V.O.F.
Ontwerp met beplantingsplan

Ontwerp met beplantingsplan

Niet alleen voor tuinen buitenshuis, maar ook voor de interieurbeplanting in uw kantoor stellen wij graag een ontwerp op waarin een beplantingsplan verwerkt is. Wilt u verfrissing in uw kantoor aanbrengen door middel van beplanting, dan kunnen wij deze desgewenst leveren met een mooie sierpot. Deze potten zijn gemaakt van een goede kwaliteit en sluiten volledig aan op uw wensen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw kantoor voorzien van verrijdbare sierpotten, zodat u binnen een mum van tijd een vergaderruimte kunt inrichten.

Voor interieurbeplanting geldt hetzelfde als voor beplanting buitenshuis. U wilt dat de tuin in originele staat blijft verkeren. Mocht dit gewenst zijn, kunt u op Hovenier John Gozeling V.O.F. rekenen voor het periodieke onderhoud van de beplanting.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd hoe wij op uw kantoor nieuw leven in kunnen blazen? Maak dan een afspraak met Hovenier John Gozeling V.O.F. Wij komen graag bij u langs om uw wensenlijstje te bespreken!

Contact

Vromaadweg 49,
1991 RW Velserbroek

06-57081862

johngozeling@johngozeling.nl