Uw tuin in topvorm

De tuin van uw dromen

Heeft u net een nieuw huis gekocht? Daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe tuin. Hovenier John Gozeling uit IJmuiden tovert een lege lap grond met plezier, passie en precisie om in uw droomtuin, geheel passend bij uw wensen. Met sierbestrating, perfecte beplanting, een groen gazon of misschien wel een vijver vol leven. Aan u de keuze! Zelfs van een dakterras maken wij een mooie daktuin, bijvoorbeeld met vegetatiematten en beplanting.

Renovatie vijvers

Tuinaanleg door Hovenier John Gozeling


Hovenier John Gozeling voert de complete tuinaanleg voor u uit, van graafwerkzaamheden, tot de complete aanleg van een vijver, gazon en bloemenperk. We beginnen natuurlijk met een tuinontwerp waarin uw wensen en ideeën worden verwerkt. Zowel bij aanleg als bij renovatie ontvangt u van ons een offerte. Nadat u akkoord bent gegaan met deze offerte maken we een afspraak en komen we bij u langs om de tuin aan te leggen.


Wilt u meer weten?

Neem direct contact op

Graafwerkzaamheden

Een klein kuiltje graven is nog wel te doen, maar het grotere graafwerk laat u beter door een professional uitvoeren. Hovenier John Gozeling voert met het juiste materieel diverse graafwerkzaamheden voor u uit. Bijvoorbeeld het uitgraven van geulen voor kabels en leidingen, het graven van een vijver en natuurlijk het maken van plantgaten voor bomen.


Meer weten? Maak dan een afspraak en wij komen bij u langs om de situatie te bekijken. Op basis hiervan ontvangt u een offerte. Wij vragen vooraf voor u een KLIC melding aan om beschadigingen aan kabels en leidingen te voorkomen.

Sierbestrating

Bestrating is een van de belangrijkste onderdelen in de vormgeving van een tuin. Het is daarom belangrijk dat straatwerk met zorg uitgekozen wordt. Het type bestratingsmateriaal is vaak afhankelijk van de stijl en de sfeer die uw (bedrijfs)tuin moet gaan uitstralen. Dit geldt niet alleen voor paden en terrassen maar ook voor de aanleg van parkeerplaatsen of een carport. Wilt u grind, gebakken klinkers of toch liever een grote betontegel? Ook voor kleur en patroon kunt u kiezen. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuze voor uw tuinsituatie.

Renovatie van bestrating
Wanneer we bestrating renoveren, komen we tijdens de eerste afspraak kijken naar de te renoveren onderdelen. Veelal wordt er dan direct een inschatting gedaan of er nieuw materiaal gebruikt moet worden of dat de renovatie lukt met de aanwezige materialen.

Gazon aanleggen

Bij ons eerste gesprek komen we kijken naar het aan te leggen gazon en wordt de oppervlakte ingemeten. Er zijn verschillende manieren om een gazon aan te leggen. Zo kunnen we gazons inzaaien of graszoden leggen, waarmee u direct plezier van een groen gazon heeft.


Nét echt
Gaat uw voorkeur uit naar kunstgras? Dat is natuurlijk ook mogelijk. We nemen voor u een aantal monsters mee van de verschillende typen kunstgras. Voor iedere situatie is er ander materiaal geschikt en gebruiken we een andere ondergrond. 

Aanleg vijvers

Water zorgt voor een rustpunt in uw tuin, maar het is ook een bron van inspiratie en beleving. Een plek waar u kunt genieten van het gekwaak van kikkers, het gespetter van de vogeltjes of het gekletter van een waterornament. Kijk hoe de libellen over het water en tussen de oeverplanten glijden. Voel de rust.


Water is op vele manieren en architectonische wijzen te integreren in uw tuin. Samen bedenken we hoe de ideale vijver voor uw tuin eruitziet. Voor een strakke tuin kunt u denken aan een mooie spiegelvijver. Heeft u een organische tuin, dan zijn natuurlijke rondingen in een vijver passender. Is een vijver te groot voor uw tuin, dan is een mooi waterornament tussen ruige stenen misschien wel wat voor u. Met de juiste beplanting maken we het plaatje helemaal af.

Vijverrenovatie
Heeft u al een vijver maar is het niet meer naar uw wens? Dan is renovatie van de vijver een goede oplossing. 


Bent u geïnteresseerd? Stuur ons een bericht voor een afspraak.

John Gozeling V.O.F.
Frögerstraat 18 B 
1975 BV IJmuiden 


KvK:

34092177

Contactgegevens

T: 0255 - 519 828
06-57081862

E: johngozeling@johngozeling.nl


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Voor een beplantingsplan, tuinaanleg, interieurbeplanting en graafwerkzaamheden belt u Hovenier John Gozeling in IJmuiden.