John Gozeling

Tuinaanleg

Voor het complete plaatje

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en heeft uw tuin behoefte aan een nieuwe uitstraling? Hovenier John Gozeling V.O.F. tovert met alle liefde uw huidige tuin om tot een ware droomtuin, waar u met alle liefde wilt verblijven. Aan u de keuze! Of u nu kiest voor sierbestrating, meer groen of een perfect aangelegde vijver? Bij ons is het allemaal in veilige handen. Wij adviseren u graag aan de hand van de situatie in uw tuin.

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, wij verzorgen het allemaal met passie, plezier en precisie voor u. Zelfs uw dakterras kunnen wij omtoveren tot een fraaie daktuin. Deze kunnen wij voorzien van bijvoorbeeld vegetatiematten en beplanting.

Voor het complete plaatje

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van antwoord voorzien en komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

Van ontwerp tot aanleg

Hovenier John Gozeling V.O.F. begint altijd met een tuinontwerp. Hierin zijn uw wensen en ideeën verwerkt tot een ontwerp. Voor zowel de aanleg als renovatie van uw tuin zult u een offerte van ons ontvangen. Pas wanneer alles voldoet aan uw wensen en u akkoord bent met onze offerte, kunnen wij uw tuin aan komen leggen. Hier wordt een afspraak voor gemaakt.

Graafwerkzaamheden

Bent u van plan om een vijver aan te laten leggen? Wilt u een geul laten graven voor kabels en leidingen? Voor diverse graafwerkzaamheden kunt u op ons rekenen. Wij hebben de beschikking over het benodigde materieel om deze werkzaamheden voor u uit te kunnen voeren.

Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken. Op basis hiervan ontvangt u van ons een passende offerte. Vanzelfsprekend vragen wij vooraf de verplichte KLIC melding voor u aan. Contacteer ons gerust wanneer u meer wilt weten.

Graafwerkzaamheden

Gazon aanleggen

Bij het kennismakingsgesprek kijken we direct naar het aan te leggen gazon en meten we de oppervlakte in. U kunt het gazon in laten zaaien, maar u kunt ook kiezen voor graszoden. Zo kunt u direct genieten van een prachtig groen gazon.

Kiest u voor kunstgras? Bij Hovenier John Gozeling V.O.F. hebben we een aantal verschillende typen kunstgras binnen ons assortiment. Bij elke situatie past een ander materiaal en dient een andere ondergrond gebruikt te worden. Wij laten u graag een overzicht zien aan de hand van de diverse monsters.

Sierbestrating

Sierbestrating

De bestrating van uw tuin is een van de belangrijkste onderdelen. Het straatwerk moet zorgvuldig uitgekozen worden, omdat uw bestrating moet aansluiten op de stijl en sfeer die u wilt uitstralen met uw (bedrijfs)tuin. Dit is het geval bij paden en terrassen, maar ook bij de aanleg van parkeerplaatsen of een carport. Of u nu kiest voor grind, gebakken klinkers of een grote betontegel, bij Hovenier John Gozeling V.O.F. bieden wij u vrijblijvend advies en begeleiden wij u graag bij het maken van de keuze in kleur en patroon.

Wilt u de bestaande bestrating laten renoveren? Dan komen wij bij de eerste afspraak kijken naar de onderdelen die gerenoveerd dienen te worden. Meestal kunnen wij direct een inschatting maken of er nieuw materiaal gebruikt moet worden of dat de reeds aanwezige materialen voldoen.

 

Aanleg van een vijver

Voor de aanleg, maar ook voor een vakkundige renovatie van een bestaande vijver, is Hovenier John Gozeling V.O.F. de aangewezen partij om dit op professionele wijze uit te voeren. Samen bekijken we hoe de ideale vijver voor u eruitziet. Of u nu meer een strakke tuin heeft of een organische tuin, een vijver kunnen wij altijd professioneel aan laten sluiten bij de stijl van uw tuin.

Is een vijver te groot voor uw tuin? Een mooi waterornament tussen ruige stenen past dan misschien beter. Door dit aan te leggen en te voorzien van de juiste beplanting, maken we het plaatje helemaal compleet voor u.

Aanleggen van een vijver

Maak een afspraak

Wilt u uw wensen met ons bespreken? Maak dan een afspraak met ons en wij komen vrijblijvend bij u langs om uw project door te nemen. Wij rekenen géén voorrijkosten!

Contact

Vromaadweg 49,
1991 RW Velserbroek

06-57081862

johngozeling@johngozeling.nl