John Gozeling

Tuinonderhoud

Laat uw tuin in topvorm houden

Wilt u jaar in jaar uit, ieder seizoen genieten van een gezonde, nette tuin? Dan is periodiek onderhoud onmisbaar. Daarom biedt Hovenier John Gozeling V.O.F. diverse onderhoudsmogelijkheden op maat aan. Dit geldt niet alleen voor particuliere voor- en achtertuinen, maar ook voor parken, daktuinen, bedrijfstuinen, landgoederen, hofjes en openbare gelegenheden. Neem gerust contact met ons op. Al vele particuliere en zakelijke klanten in een straal van 40 kilometer rondom IJmuiden gingen u voor.

Laat uw tuin in topvorm houden

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van antwoord voorzien en komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

Contracten voor periodiek onderhoud

Om uw tuin in topvorm te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. We onderscheiden twee belangrijke fasen in het onderhoud: de voorjaarsbeurt en de najaarsbeurt. De voor- en najaarsbeurt kunt u laten combineren met een reguliere onderhoudsbeurt zodat we uw tuin meerdere malen in het groeiseizoen onder handen nemen. Tevens bieden we mogelijkheden om uw tuin een- of tweemaal per jaar te onderhouden in de tussenliggende periode.

Voor een indicatie van de kosten kunt u een afspraak met Hovenier John Gozeling V.O.F. maken. Wij komen dan langs in IJmuiden of omgeving om de werkzaamheden in te schatten zodat wij een gepaste offerte kunnen opstellen voor u.

Contracten voor periodiek onderhoud
Voor- en najaarsbeurt

Voor- en najaarsbeurt

Tijdens de voor- en najaarsbeurt worden er diverse snoei- en verplantwerkzaamheden uitgevoerd. Denk hierbij aan het snoeien van hagen, heesters en vaste planten. De verplantwerkzaamheden kunnen bestaan uit het verjongen van de vaste planten border of het verplanten van heesters en bomen. We zorgen ervoor dat de tuin onkruidvrij is en verwijderen overtollig blad.

Het gazon zullen we (indien nodig) beluchten, verticuteren en bemesten. In het voorjaar zaaien we kale plekken in, zodat u in de zomer weer geniet van een strak en groen gazon. Ook de rest van de tuin bemesten we en we verwijderen groene aanslag en ander vuil van verharding.

Tijdens deze onderhoudsbeurten kunnen kleine herstelwerkzaamheden gelijk meegenomen worden. Deze dient u wel op tijd aan te geven, zodat we hier voldoende tijd voor kunnen inplannen. Denk bij herstelwerkzaamheden aan het repareren van de schutting, pergola, vijvers en bestrating. Wanneer herstelwerkzaamheden tijdens de uitvoering van het onderhoud naar voren komen, beschouwen we dit als meerwerk.

Houtverwerking

Hout kunt u op diverse manieren verwerken in uw tuin. Hout beschikt over een mooie en natuurlijke kleur, waardoor uw tuin een warme uitstraling krijgt. Daarnaast is hout (afhankelijk van welk type natuurlijk) een natuurproduct met een hoge duurzaamheidsklasse en is het tevens relatief onderhoudsvriendelijk. Verder is het een product dat u makkelijk kunt combineren met andere materialen, zoals bijvoorbeeld lavastenen, gebakken klinkers, beton of rvs.

Wij werken alleen met hout dat beschikt over het FSC keurmerk. We werken onder meer met wilgenmatten, composiet hout, geperst bamboe, geïmpregneerd hout en diverse soorten hardhout. Hiervan maken we bijvoorbeeld:

  • Pergola’s
  • Schuttingen
  • Blokhutten
  • Vlonders
  • Damwanden
  • Hekwerken
  • Poortdeuren
  • Carports
Houtverwerking

Maak een afspraak

Wilt u met ons in contact komen om het onderhoud van uw tuin te bespreken? Maak dan snel een afspraak en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs!

Contact

Vromaadweg 49,
1991 RW Velserbroek

06-57081862

johngozeling@johngozeling.nl