Uw tuin in topvorm

Tuinontwerp en -advies voor particulieren en bedrijven

Een tuin is een verlenging van uw leefruimte, zowel thuis als op kantoor. Of u nu beschikt over een patio, dakterras, kleine tuin of volledige bedrijfstuin, Hovenier John Gozeling in IJmuiden maakt er een tijdloze tuin van waarin geleefd kan worden. Een tuin waarvan u geniet. Een tuin die gezien mag worden.

Van schetsontwerp tot beplantingsplan

Nadat we in het gesprek samen uw wensen hebben besproken, maken we een schetsontwerp voor u. Dit lichten we toe in een tweede gesprek. In het ontwerp ziet u de hoofdlijnen van de toekomstige tuin of het bedrijventerrein. Het kan zo zijn dat het er toch wat anders uitziet dan u had gedacht, in deze fase zijn aanpassingen geen enkel probleem. Wij ontwerpen zelf maar er is ook een mogelijkheid om een ontwerp te laten maken door ontwerpbureau Linda Gozeling. Klik hier om naar de site te gaan.


Definitief ontwerp

We zijn eruit. Het schetsontwerp wordt vastgelegd in een definitief ontwerp. Hierin bespreken we ook de materiaalkeuze - bijvoorbeeld van verharding en de hoofdlijnen van beplanting - en eventueel kleine technische uitwerkingen of houtwerk.

Oog voor detail in het beplantingsplan

Een goed ontwerp is niet af zonder beplantingsplan. De keuze voor beplanting speelt een grote rol bij de stijl, vormgeving en sierwaarde van de tuin of het bedrijventerrein. Kleur, compositie en seizoensbeleving van een tuin spelen een belangrijke rol bij de keuze voor bepaalde soorten planten.


De planten bepalen de duurzaamheid. De juiste plantkeuze zorgt ervoor dat u over twintig jaar nog geniet van het groen. Het beplantingsplan is een gedetailleerd plan waarin duidelijk staat welk type beplanting waar in de tuin komt te staan.

Maak direct een afspraak

Inspiratie nodig?

Bij het ontwerpen van een tuin is functionaliteit heel belangrijk. Waarvoor dient de tuin en hoe maakt u er het liefst gebruik van?
Bij een bedrijfstuin houden we rekening met de benodigde voorzieningen, zoals parkeerplaatsen of een rookplek. Een tuin bij u thuis kan vooral gebruikt worden om lekker buiten te eten en zonnen, of om zelf groenten en kruiden in te verbouwen.


Naast de functie van uw tuin, is uw smaak essentieel voor het tuinontwerp. Dit kan uw persoonlijkheid reflecteren of het imago van uw bedrijf. Om een beter beeld te krijgen van wat u mooi vindt, kunt u op zoek gaan naar inspirerende afbeeldingen van tuinen of interieurs die u mooi vindt. Een moodboard is een ideaal uitgangspunt voor het eerste schetsontwerp. Zo kunnen we meteen uw smaak en wensen peilen.

John Gozeling V.O.F.
Frögerstraat 18 B 
1975 BV IJmuiden 


KvK:

34092177

Contactgegevens

T: 0255 - 519 828
06-57081862

E: johngozeling@johngozeling.nl


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Voor een beplantingsplan, tuinaanleg, interieurbeplanting en graafwerkzaamheden belt u Hovenier John Gozeling in IJmuiden.