John Gozeling

Tuinontwerp

Tuinontwerp en -advies voor particulieren en bedrijven

U wilt een tuin die gezien mag worden, een tijdloze tuin waarin geleefd kan worden en waar u bovenal kunt genieten. Hovenier John Gozeling V.O.F. maakt het graag waar voor u. Voor zowel uw eigen huis als op kantoor dient een tuin als verlenging van de leefruimte. Maar voordat u kunt genieten, dient er eerst een volwaardig tuinontwerp opgesteld te worden. Dit regelen wij allemaal in eigen beheer en een mogelijkheid is via ontwerp en advies Buro Linda Gozeling.

Tuinontwerp en -advies voor particulieren en bedrijven

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van antwoord voorzien en komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

Van schets tot beplantingsplan

In het eerste gesprek bespreken we al uw wensen. Op basis hiervan zullen wij een schetsontwerp voor u maken, welke in het tweede gesprek toegelicht zal worden. Hierin zult u de hoofdlijnen van de toekomstige tuin of het bedrijventerrein kunnen aanschouwen. Mocht u eventuele aanpassingen wensen, is dit geen enkel probleem. Tuinontwerp is bij John Gozeling V.O.F. namelijk altijd in eigen beheer. Zo kunnen wij uw wensen direct vertalen naar een passend ontwerp.

Nadat het schetsontwerp volledig voldoet aan uw wensen en u hier akkoord mee bent, zullen wij het ontwerp vastleggen in een definitief ontwerp. Hierin wordt de materiaalkeuze en eventueel kleine technische uitwerkingen of houtwerk besproken.

Met een scherp oog voor detail

Zonder beplantingsplan is er geen goed ontwerp. De keuzes met betrekking tot de beplanting spelen een cruciale rol bij de stijl en vormgeving van de tuin of het bedrijventerrein. Kleur, compositie en seizoensbeleving van een tuin spelen een belangrijke rol bij de keuze voor bepaalde soorten planten.

De planten bepalen de duurzaamheid. De juiste plantkeuze zorgt ervoor dat u over twintig jaar nog geniet van het groen. Het beplantingsplan is een gedetailleerd plan waarin duidelijk staat welk type beplanting waar in de tuin komt te staan.

Met een scherp oog voor detail
Smaak is essentieel

Smaak is essentieel

De functionaliteit van een tuin is van vitaal belang. Waarvoor dient de tuin en hoe maakt u er het liefst gebruik van? Een tuin bij u thuis kan bijvoorbeeld dienen als verlenging van uw woning, een plaats waar u lekker buiten kunt eten, zonnen en/of groente en kruiden kunt verbouwen. Hierbij is uw smaak essentieel voor het ontwerp. Dit reflecteert uw persoonlijkheid of het imago dat uw bedrijf wilt uitstralen. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de benodigde voorzieningen, zoals dat u bijvoorbeeld parkeerplaatsen wenst wanneer wij uw bedrijfstuin ontwerpen.

Bij John Gozeling V.O.F. snappen wij dat het soms lastig is om uw wensen onder woorden te brengen. Om een goed beeld te krijgen van wat u mooi vindt, is het handig om op zoek te gaan naar afbeeldingen van tuinen of interieurs die compleet naar uw smaak zijn. Op basis hiervan kunt u een moodboard maken, wat kan dienen als ideaal uitgangspunt voor het eerste schetsontwerp.

Maak een afspraak

Wilt u dat wij uw toekomstige tuin gaan ontwerpen? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Contact

Vromaadweg 49,
1991 RW Velserbroek

06-57081862

johngozeling@johngozeling.nl